Coperta Podcast The Real You cu Petre Barlea

🔴 Despre Podcastul The Real You:


🎙️Ultimele Episoade:

🙏 Multumesc! Thank you! Gracias! Kesenineau sukar! 🙏

Fără să vă solicit în mod explicit, am primit de la voi mult feedback pozitiv de când am pornit în aventura asta.

Vă mulțumesc mult! Este forma de ”plată” pentru orele petrecute în redactare și editare care mă face să vreau să continui, și busola care-mi indică faptul că ceea ce fac are un impact.

M-am hotărât să încurajez interacțiunea cu ascultătorii, pentru că învăț enorm de la voi — așa că nu ezita să îmi scrii dacă ai orice gânduri (bune sau nu) legate de Podcast.

Despre mine

Petre Tudor Bârlea

Psiholog & Digital Marketer

 • 6 ani de experiență ca psihoterapeut (2012-2018), atât în practică privată (propriul cabinet) și în cadrul clinicii de psihologie-psihiatrie The Mind din zona Cotroceni. În prezent, practica mea în domeniul psihologiei este extrem de restrânsă.
 • Formare în psihoterapie ericksoniană și hipnoză clinică.
 • marketer digital din 2006 (înainte de ”era” social media), atât freelancer cât și în cadrul unor companii (Kiss FM, IDA Design) cu experiență în 12 piețe diferite, atât în România cât și internațional (engleza). Specializat pe copywriting pentru conversii și content marketing.
 • pasionat de fotografie, antreprenoriat și neuromarketing

Poți citi mai multe despre mine aici.

Mă găsești și pe Facebook, LinkedIn, Goodreads, Youtube, Instagram.

🎧 Cum și unde să asculți podcastul?

Podcastul poate fi ascultat pe aproape orice dispozitiv care se conectează la internet si poate reda audio. Poți asculta pe smartphone, tabletă, computer, sistemul audio al mașinii sau Smart TV și chiar Xbox, de exemplu. Vei avea nevoie de o aplicație specifică. În România, cele mai folosite sunt Spotify, SoundCloud, iar pentru iOS ai Apple Podcasts sau Overcast. Statisticile îmi arată că oamenii mă mai ascultă și pe PodBean, CastBox și Google Podcasts.

📍 Unde ascultă oamenii The Real You Podcast ?

Partea fascinantă la podcasting este că e singura specie de conținut care poate fi consumat atunci când faci altceva. Nu poți să citești un blog atunci când conduci, dar un podcast poate fi ascultat. Practic, poți integra experiența cu restul vieții tale. Nu trebuie să fii online când asculți, pentru că playerele de podcast au funcția de sincronizare – îți descarcă episoadele pentru a le putea asculta atunci când mergi la munte, cu trenul sau la alergare în pădure.

Asta face ca podcasturile cu conținut 100% audio să fie adeseori ascultate de oameni în timp ce fac alte activități, cum ar fi:

 • fitness: exercițiu fizic la sală, alergat în natură, trasee turistice, plimbare prin parc, scos animal de companie pe afară;
 • îngrijire personală: bărbierit, duș, machiaj etc.;
 • casă & grădină: gătit, curățenie, pregătit mic dejun, ordine, călcat haine, reamenajare casă & garaj;
 • transport: în mașină (la drum lung sau când fac naveta înspre/dinspre muncă), în tren, avion etc.;
 • la cumpărături în supermarket;
 • la masă (deși recomand mâncatul în liniște sau cu muzică ambientală)
 • activitate fizică/manuală: bijuterii handmade, desenat, colorat etc.,”meșterit” la mașină sau motocicletă, jocuri single player.

Practic, orice activitate care nu necesită efort intelectual și concentrare cognitivă. Tu unde asculți?

🎧 Abonează-te pe:

Featured on:

✉️ Abonează-te prin e-mail:

The Real You Podcast® - Abonează-te:Fii la curent cu ultimele episoade din podcastul The Real You